Lån penge uden sikkerhed – anvend NemID

Læs også

Moscow Mule

Moscow Mule er intet mindre end en klassiker og så er den simpel og smager helt fantastisk. Her får du den klassiske opskrift.

Albert Einstein citater

Albert Einstein er nok mest kendt som en af det tyvende århundredes vigtigste videnskabsmænd og faderen til...

Whiskey Sour

Her finder du opskrifen på den klassiske Whiskey Sour cocktail, der er en klassiker i enhver bartenders repertoire.

25 klassiske julesange

Her finder du alle de klassiske julesange så du kan komme i stemning og blive klar til juledagene.

Er du storforbruger eller sparegris?

Det er godt at gøre dig overvejelser om, hvilken type person du er, men uanset hvad er én ting...

Har du brug for et forbrugslån eller evt refinansiering af gammel gæld, melder flere sig i online køen på nettet hos nogle af de mange låneudbydere, der er vundet frem på internettet med stor succes. Markedet, der ellers har været oversvømmet af de berygtede kviklån har fundet sig en mere seriøs niche, og tilbyder nu langt mere attraktive lånealternativer for blandt andet danskerne.

Det er nemt at låne penge på nettet i Danmark, og det er desuden også blevet nemmere og hurtigere at låne mange penge online. Med store udenlandske banker som Santander Consumer Bank’s indtog på det danske bankmarked, har vi set en hidtil positiv retning for online lån. Det er muligt at låne penge uden sikkerhed på en nem og enkel måde – via NemID.

Anvend dit NemID ved online lån

NemID er en revolution inden for online lån, specielt når vi kigger på de langt større online lån. Med NemID kan man nu låne helt op til 350.000 kroner og modtage pengene næste dag. Låneudbyder sender låntager på e-mailen et link til en elektronisk NemID signering, det eneste man behøver at have klart et det personlige NemID kort til underskrift for låneaftalen. Visse lån tilbyder også muligheden for en medansøger, der kan give ekstra favorable vilkår får lånet – her behøver begge deres respektive NemID nøglekort. En medansøger kan være en rigtig god ide for både at få renten ned samt lånebeløbet op.

Sådan låner man med NemID i 4 simple step:

  1. Udfyld låneansøgningen på nettet
  2. Du modtager hurtigt et tilbud
  3. Underskriv sikkert med din personlige NemID
  4. Modtag penge hurtigt og sikkert på din NemKonto

Bemærk, at når man anvender NemID til at optage lånet, så er det både enkelt og sikkert, den helt store fordel er at du modtager pengene hurtigst muligt med denne løsning. Ved denne simple proces undgår man at skulle sende de vitale papirer frem og tilbage mellem de respektive parter, hvilket forsinker processen – det har den digitale verden nu forsimplet.

Fremtidens lånemarked i Danmark

NemID har gjort det muligt at overføre penge langt hurtigere end tidligere, og på samme tid opretholde en sikker, simpel og hurtig proces under hele låneforløbet. Markedet for lån foretaget via finansieringsselskaber der udelukkende opererer via internettet og uden fysiske filialer har fået nyt liv.

“Vi vil i fremtiden se flere flere større selskaber i markedet” lyder det blandet andet fra låne sammenligningstjenesten Scandilån.com – der sammenligner lån for netop online lånene.

At Santander Consumer Bank overtog GE Money Bank’s aktiviteter i skandinavien er et tydeligt tegn til at flere store aktører ser mere på hvad der sker på nettet. Det er blevet mere accepteret for danskerne, at skulle gøre deres banktjenester via netbank, fremfor at skulle haste ned i banken inden lukketid for at lave deres daglige bankforretninger.

Hvad er vigtigt, når man sammenligner forbrugslån

Når man skal ud og sammenligne forbrugslån, eller om du ønsker at refinansiere sine mindre lån til et stort – så er det vigtigt at man vælger rigtigt. Har man eksempelvis flere mindre lån med ofte høje renter, kan man med fordel samle rækken af små lån til et stort med lavere rente tilfølge. Det at man får samlet sin gæld er også med til at skabe et langt bedre overblik over den samlede personlige økonomi.

Alfa og omega når man sammenligner lånemulighederne er – ÅOP. De årlige omkostninger i procent tager højde for alle omkostninger indeholdt i lånet, derved opnår man selve kiloprisen på lånet om man tager denne som udgangspunkt. Finansieringsselskaberne og bankerne er alle forpligtiget til at oplyse ÅOP i deres lånetilbud, derved kan man indhente flere tilbud og anvende ÅOP’en til at vælge det bedste lån.

- Annonce -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Annonce -

Seneste på Outrider

Moscow Mule

Moscow Mule er intet mindre end en klassiker og så er den simpel og smager helt fantastisk. Her får du den klassiske opskrift.

Albert Einstein citater

Albert Einstein er nok mest kendt som en af det tyvende århundredes vigtigste videnskabsmænd og faderen til den almene relativitetsteori, men han...

Whiskey Sour

Her finder du opskrifen på den klassiske Whiskey Sour cocktail, der er en klassiker i enhver bartenders repertoire.

25 klassiske julesange

Her finder du alle de klassiske julesange så du kan komme i stemning og blive klar til juledagene.

Er du storforbruger eller sparegris?

Det er godt at gøre dig overvejelser om, hvilken type person du er, men uanset hvad er én ting sikker: Du vil kunne spare...
- Annonce -

Lignende Artikler

- Annonce -