De fem bedste indkøb i Manchester Citys historie

Læs også

Moscow Mule

Moscow Mule er intet mindre end en klassiker og så er den simpel og smager helt fantastisk. Her får du den klassiske opskrift.

Albert Einstein citater

Albert Einstein er nok mest kendt som en af det tyvende århundredes vigtigste videnskabsmænd og faderen til...

Whiskey Sour

Her finder du opskrifen på den klassiske Whiskey Sour cocktail, der er en klassiker i enhver bartenders repertoire.

25 klassiske julesange

Her finder du alle de klassiske julesange så du kan komme i stemning og blive klar til juledagene.

Er du storforbruger eller sparegris?

Det er godt at gøre dig overvejelser om, hvilken type person du er, men uanset hvad er én ting...

Det er ingen hemmelighed, at Manchester City bruger enorme mængder af penge. Herunder har vi samlet klubbens fem bedste indkøb.

Det kommer efterhånden næppe som en overraskelse, når nyhederne fortæller, at endnu en spiller er på vej til den monsterrige fodboldklub Manchester City.

Faktisk bliver der oftere handlet spillere i den lyseblå del af Manchester, end den gennemsnitlige dansker handler dagligvarer.

Det er naturligvis en overdrivelse. Men spillerne kommer valfartende til klubben. Om det er for at få en god løncheck eller for at være en del af Premier Leagues bedste fodboldhold kan være til diskussion.

Måske er det for de flestes vedkommende en god blanding. Herunder har vi samlet de fem bedste indkøb i Manchester Citys historie.

Kevin de Bruyne

Der er få spillere, der har haft så stor indflydelse på Manchester Citys spil de senere år som belgiske Kevin de Bruyne. Den offensive midtbanemand blev kasseret i Chelsea, men efter skiftet til Manchester-klubben er han i den grad blomstret. Det offensive spil bliver oftest bundet sammen af De Bruyne, der må tilskrives titlen som en af nøglepersonerne, hvis Manchester Citys sæson skal blive en succes.

Sergio Agüero

Sergio Agüero var dyr, da han kom til klubben fra Atletico Madrid tilbage i 2011. Men det glemte de fleste Manchester City-fans garanteret, da argentineren sikrede klubben mesterskabet i 2012. Selvom angriberen til tider har døjet med skader og været i karantæne, så er han altid garant for mål, når han er på banen. Mål vinder fodboldkampe og er herlige at samle op på video. Og vundne fodboldkampe tager Manchester City tættere på toppen. Derfor er Sergio Agüero en af de bedste indkøb i Manchester Citys historie. Men også i Premier Leagues historie.

Joe Hart

Joe Hart er næppe den spiller, der har gjort den største forskel for Manchester City. Alligevel er han at finde på listen, da hans indkøbspris er tæt på grinagtig. Tilbage i 2006 måtte Manchester City slippe en million kroner, da de hentede den senere engelske landsholdsmålmand i Shrewsbury Town. De færreste spiltips pegede derfor på, at han skulle blive en af de bedste målmænd i klubbens historie. Men den pris har Hart nået at betale tilbage mange gange, før Pep Guardiola kørte ham ud på et sidespor i klubben.

Vincent Kompany

Tilbage i 2006 sagde Hamburger SV farvel til det store forsvarstalent Vincent Kompany. 60 millioner kroner fik klubben i bytte, da Kompany rejste mod England og Manchester City. Prisen har senere vist sig at være lidt af et kup for den lyseblå klub. På trods af skader har Kompany spillet sig ind i hjerterne hos klubbens fans, der med rette kan betegne ham som værende en moderne klublegende. I dag er den belgiske forsvarsklippe anfører for holdet og en af de første på holdkortet, når Pep Guardiola skal finde sine 11 udvalgte.

Colin Bell

De færreste er nok klar over, hvem Colin Bell er. Men Bell er rent faktisk en af de bedste spillere, der nogensinde har trukket den lyseblå trøje over hovedet. I 1966 skiftede han til klubben fra Bury, hvilket gjorde Burys manager så rasende, at han udbrød: ’Manden kan hverken heade til en fodbold eller lægge en aflevering’.

Det fik Bell hurtigt modbevist. Han vandt 2. Division allerede i sin første sæson for klubben, inden han to år senere også førte klubben til et trofæ i Englands bedste række. Derudover blev det til et trofæ i FA Cup og en titel i Pokalvindernes Europacup Derfor var Bell en legende. Længe før betting-selskaber gjorde deres indtog i moderne fodbold og oliepengene kom til Manchester.

- Annonce -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Annonce -

Seneste på Outrider

Moscow Mule

Moscow Mule er intet mindre end en klassiker og så er den simpel og smager helt fantastisk. Her får du den klassiske opskrift.

Albert Einstein citater

Albert Einstein er nok mest kendt som en af det tyvende århundredes vigtigste videnskabsmænd og faderen til den almene relativitetsteori, men han...

Whiskey Sour

Her finder du opskrifen på den klassiske Whiskey Sour cocktail, der er en klassiker i enhver bartenders repertoire.

25 klassiske julesange

Her finder du alle de klassiske julesange så du kan komme i stemning og blive klar til juledagene.

Er du storforbruger eller sparegris?

Det er godt at gøre dig overvejelser om, hvilken type person du er, men uanset hvad er én ting sikker: Du vil kunne spare...
- Annonce -

Lignende Artikler

- Annonce -